Over Ons


De Wormenboerderij wil op een leuke en leerzame manier bijdragen aan een duurzame planeet!

Gewoontes zijn moeilijk af te leren, toch? Dan kunnen het maar beter goede gewoontes zijn, zoals thuis je eigen GFT composteren. Alle kleine beetjes helpen!

De Wormenboerderij is een start-up die duurzame beslissingen leuk en toegankelijk maakt. Wat kun je van ons verwachten? Een heldere uitleg, praktische tips en een product wat duurzaam, sociaal en lokaal is gemaakt in samenwerking met onze partners.

Wij zijn jonge ondernemers met grote interesse in de groene ontwikkelingen van onze tijd. Wie zijn wij? 

  

Hoi, leuk dat jullie hier op www.wormenboerderij.nl zijn! Wij zijn Jasper & Emiel, de initiatiefnemers van deze webshop. Begin 2020 zijn we gestart om thuis ons GFT te verwerken met de behulp van compostwormen en een wormenhotel. Zelf zijn we geïnspireerd door de Ruben-Tijl-Ruben podcast, bekend van de Lama's. In een aflevering vertellen ze vol passie over hun nieuwe huisdieren: compostwormen die hun afval verwerken tot compost.

We hadden dit nog niet eerder gehoord, maar waren meteen enthousiast. We kwamen erachter dat dit ook voor onze vrienden en familie goldComposteren? Ja natuurlijk. Composteren met behulp van compostwormen? Nooit van gehoord. Klinkt leerzaam en duurzaam? Klopt, dat is het ook!

Via de Wormenboerderij willen het toegankelijk maken om thuis je GFT te verwerken.

- Emiel de Kruijff en Jasper Veerman

 

Wormenboerderij Over ons Emiel de Kruijff 

Wil jij gelijk aan de slag en een Wormenboerderij kopen? Klik dan hier.