1200 x 1600 mobiele header pagina WormenboerderijXL

Duurzaam en Leerzaam

Verwerk GFE lokaal met jouw bedrijf

Aanvraagformulier

WormenboerderijXL

van Afval naar Compost

Wil jij een groene stap zetten met het kantoor van jouw bedrijf, horeca of andere locatie? Start met het verwerken van je eigen organische afval. Bedrijven scheiden slechts 50% van hun organisch afval, wat betekent dat waardevolle grondstoffen onnodig worden verbrand. Denk hierbij aan GFE, zoals koffieprut, etensresten en fruitschillen. Met een WormenboerderijXL verwerk je dit zelf tot compost: DE voeding voor planten, die ook nog zorgt voor een gezonde bodem.

Verklein je ecologische voetafdruk & inspireer collega's en klanten.

Bekijk video Wormenboerderij

Maak sociale impact!

Sociaal en Lokaal

Onze producten zijn gemaakt in samenwerking met sociale partners in Zuid-Holland. We werken samen met o.a. Stichting Stunt, Geja, Ander Hout en Printplezier.

Financiering: Geschikt voor Social Return (SROI) budget. Houwerkplaats heeft PSO30+ certificaat.

Vierkante productafbeelding WormenboerderijXL

Hoe werkt het?

  1. Scheid het Groente-, Fruitafval en Etensresten (GFE) van het restafval.
  2. Voeg het GFE toe aan de WormenboerderijXL.
  3. De wormen zetten jouw afval om in compost.
  4. Check maandelijks, met hulp van één van onze experts, of alles goed gaat.
  5. Oogst na 6-9 maanden de eerste zelf gemaakte wormencompost

Aanvraagformulier

De aanvraag is vrijblijvend en geeft geen verplichtingen

Aanvraagformulier

Heb je interesse in een WormenboerderijXL op jouw locatie? Laat je gegevens achter en we sturen z.s.m. een passende offerte op per email. Gaat er iets mis met het invullen van het formulier? Mail ons op info@wormenboerderij.nl

Voordelen Wormenboerderij

Wormenboerderij XL voordelen 3Wormenboerderij XL voordelen 4Wormenboerderij XL voordelen 2

Duurzaam

Het lokaal verwerken van het organische afval van is een groene gewoonte die de ecologische voetafdruk verkleint van jouw bedrijf. 100% van het GFE wordt gescheiden en wordt door de compostwormen en tijgerwormen omgezet in nieuwe grondstoffen. 0% van het GFE beland onnodig bij het restafval. Zet met jouw bedrijf deze duurzame stap.

Leerzaam en Leuk

Samen met onze experts helpen we jouw bedrijf met het opstarten van de WormenboerderijXL. Het begint met een leuke kennissessie over composteren, gevolgd met meerdere check ups en we sluiten af met een gezellig oogstfeest. We zorgen dat jouw bedrijf in de toekomst zelfstandig organisch afval kan verwerken. Neem de verantwoordelijkheid over je eigen afvalstroom en maak je werknemers trots!

Meer groen op locatie

Wormencompost is rijk aan voedingsstoffen voor planten en activeert bodemleven. De wetenschap ontdekt steeds meer over alle micro organismen die onder de grond leven en welke rol deze spelen bij de groei van planten. Geef de kantoorplanten jouw zelf gemaakte compost of geef het mee aan collega's en klanten. Hiermee vergroen je de omgeving van jouw locatie!

Wat krijg je bij de Wormenboerderij XL

Wat krijg je?

  • 100% oplossing: Een oplossing op maat voor jouw bedrijf. Afhankelijk van de hoeveelheid GFE die jouw locatie produceert.
  • Succesvolle Start: Alle benodigdheden om succesvol te starten, denk aan: Compostwormen, startmateriaal en inzamelbakken. 
  • Kennis sessies: De Wormenboerderij biedt kennis sessies aan over het verwerken van GFE d.m.v. compostwormen.
  • Onbeperkt Support: Checks en support om zeker te weten dat jouw Wormenboerderij goed functioneert.
Aanvraagformulier

Succesvol verwerken bedrijfsafval

Klantcase: Deltares

Deltares is een kennis instituut op het gebied van water en grond uit Delft met meerdere kantoren. In de locatie werken meer dan 500+ medewerkers. Met de Wormenboerderij verwerken we nu op locatie al het koffieprut, etensresten uit de horeca en fruitresten. Bekijk de video voor het verhaal van Deltares.

De aanvraag is vrijblijvend en geeft geen verplichtingen

Aanvraagformulier

Heb je interesse in een WormenboerderijXL op jouw locatie? Laat je gegevens achter en we sturen z.s.m. een passende offerte op per email. Gaat er iets mis met het invullen van het formulier? Mail ons op info@wormenboerderij.nl