Wormenboerderij voor bedrijven WormenboerderijXL

Yes, het PDF is naar je onderweg!

Gefeliciteerd!

Na het lezen van ons E-book weet jij genoeg over composteren en wormen, dat je kan direct starten met een Wormenboerderij. Binnen 5 minuten ontvang je "Composteren met wormen voor beginners" in je mailbox.

  • Kijk ondertussen de video over de Wormenboerderij. Hier vertellen wij (Jasper en Emiel) over de reden dat we gestart zijn met dit bedrijf. Ook gaan we op bezoek bij de sociale houtwerkplaats waarmee we samenwerken!
  • Kan je niet wachten om te starten met jouw Wormenboerderij? Bekijk ons aanbod onderaan de pagina!

Ons verhaal

Myranda Voshaar

Supermakkelijk!

Even de handige handleiding met filmpjes bekijken en de wormenboerderij staat en werkt in een mum van tijd! Lekker duurzaam door ook de doos te gebruiken en het hout maakt het ook nog mooi om om te zien itt vele lelijke bakken die ik zag.

Floor

Top!

Super mooi initiatief. Heel handig pakket met alles in één doos, mooi kwalitatief hout en mooi afgewerkt, staat prachtig in de woonkamer (want geen gft afval te scheiden in een flatje midden in het centrum). Én zelfs de doos zelf wordt onderdeel van het wormenhotel, hoe circulair! Keep up the good work

R van Gemert

goed product, goede service

Het idee is prima, een sociale werkplaats inzetten om wormenhotels te maken en daarmee je tuin(tje) te vergroenen en het afval te verminderen.
Het pakket werd gehavend geleverd maar de mensen van de wormenboerderij hebben het snel en goed opgelost.